Bare en vanlig Tinder date?

Så sto jeg der å ventet på deg, nervøs å lett panisk.

Hva om du ombestemte deg da vi endelig skulle møtes? 

Men du var tøff å møtte opp, kysset meg å tok styringen med en gang, noe som var like greit med tanke på at IQ-en min sank betraktelig for hvert minutt det tok å kjøre hjem til meg. 

Skjemte meg sikkert ut med å synge i bilen.. 

Kom oss knapt inn døra før du tok tak i meg å kysset meg enda en gang, å denne gangen mye lengre. Kjente hendene dine stryke over hele kroppen, løfte på kjolen å ta tak i rumpa mi. 

Jeg ble litt tøffere da en pikk plutselig kjentes gjennom klær mellom bena mine. Hjalp til med å få av klær, men ble dyttet over på sengen før alt var av. 

Ble vel litt vel ivrig å fant frem pikken å styrte den inn. Kom første gangen før du rakk å komme deg helt inn, så var vel litt klar. 

Hadde vel sagt at jeg kan komme lett, men trodde ikke selv det skulle gå så lett. Mistet kjapt tellingen på antall, men husker veldig godt hvor sykt digg det var å komme gang på gang mens jeg kjente du tok på meg å fortsatte å støte selv om du sikkert ble presset ut for hver sammentrekning. Du tar tak i meg å kliner med meg så jeg holder helt på å gå av i hengslene. 

Ingen av oss husker vel så veldig mye etter den første orgasmen min, men digg var det uansett. 

Kos for å rekke å puste er greit, å som den kosegrisen vi begge er så faller det seg naturlig å ligge å stryke å prate litt mellom rundene. 

Jeg ypper litt for å sjekke grenser, du tar tak i meg å låser begge armene mine bakpå ryggen så jeg ikke kommer meg noe vei før du begynner å utforske kroppen min mer. 

Stryker på hele meg å legger på minnet hvor det blir mest lyd av å ta på meg. Finner veien mellom bena mine å blir møtt av ei veldig sulten å kravstor fitte som vil ha mer. Men du vipper meg bare over på siden å legger deg bak meg å holder meg fast. Var dette jeg ville sier du bare å begynner å kysse meg ved øret, merker jeg synker sammen når du stønner i det å fortsetter med å kysse og slikke nedover hals og nakke. Jeg stønner å prøver å ta på deg, gni rumpa mot pikken din å prøver å få lurt den inn den veien. Men du har bestemt deg for å terge. Så da er det bare å vente da, til du bestemmer deg for å slippe meg til. 

Så fort du slipper litt tak så snur jeg meg å begynner å utforske deg litt. Ser klart å tydelig det jeg kjente, at du løy ikke om pikken.. 

Så tunga og munnen må bare ned å smake litt. Litt er vel feil ord å bruke, for den skal slukes er min tanke. Om så jeg dør av kveling så skal det i det minste være en god død. 

Ser kjenner at du er full av mine safter, så vet hvordan du vil smake. 

Lar tunge og hender utforske av egen vilje å kjenner det tar ikke lang tid før jeg må prøve å presse alt ned. 

Det gikk ikke, så da tenker jeg at det er bra jeg ikke sitter på kne på gulvet, for det hadde ikke imponert deg noe særlig. Men at jeg skal klare hele har jeg bestemt meg for. Så nå gaper jeg det jeg kan, fukter den godt med å kjøre den hardt ett par ganger ned i halsen så det renner litt sikkel så den lettere vil skli ned. Det går jo ikke, for både lengde og bredde gir utfordringer. Selv motivasjon og iver er ikke nok for å klare alt på en gang. Men med litt sikkel og tårer så klarer jeg mer enn jeg trodde jeg skulle klare. 

Kjeven kjennes ut som den skal gå ut av ledd, tårene triller å jeg kjenner det renner av fitta nå. Så nå må jeg ha litt oppmeksomhet der igjen. 

Retter meg opp å snur meg for å ri, kjenner jeg kommer igjen i det jeg setter meg ned så jeg ramler fremover. 

Før jeg rekker å tørke ansikt skikkelig så har du allerede begynt å kline med meg igjen. Kjenner det iler i hele kroppen å en stor hard orgasme bygger seg opp. For ikke å bite av den tunga så flytter jeg hodet over på skuldra som ender opp med et tydelig sett med tenner i seg. 

Så blir det en runde med bomullshue på meg å erindrer vel bare en del biting å følelsen av å ikke ha kontroll på kroppen min. 

Begynner å bli litt kort i pusten igjen, så jeg legger meg flatt på deg fortsatt med pikken på plass. 

Strekker bena godt å begynner å gni meg opp og ned så ikke bare innsiden får oppmeksomhet, men klitten som treffer mage. Tar det veldig rolig å vi snakker og kliner mens jeg ligger sånn. 

Greit for ei gammel hofte å få slappet litt av å. Å det er utrolig digg å kjenne deg skli inni meg uten at jeg kommer hele jævla tiden. For det er faktisk litt slitsomt noen ganger. 

Du får meg til å le å jeg må bare terge litt for å teste grenser, så jeg gir en skikkelig kusleik å sveiper innom øyet. Du smiler jo bare å lar meg holde på. Tar tak i hoftene mine, presser bena dine opp så jeg må sette meg opp igjen å du støter inne så jeg kommer uten oppbygging. 

En faen går gjennom meg å før jeg rekker å tenke meg om så lener jeg meg frem å spytter deg rett i munnen. Forventer alle andre reaksjoner enn den jeg får. At du smiler lett, støter i meg enda hardere å kliner med meg. Innser da at du tåler litt, å jeg skal jobbe hardt for at du skal manhandle meg. Tøffer meg opp litt å tar tak i en arm å legger mot halsen min. Viser hvor du skal trykke for å stoppe blod å ikke oksygen. Du lærer fort, så det går helt fint å ri litt til slik ja. 

Ender opp i armkrok med kos igjen, å det er ikke å forakte akkurat. 

Du stryker på hele meg igjen å kroppen sitrer ved hver berøring. Du lener deg litt over meg å begynner å gi puppene oppmeksomhet, stryker, knar og slikker. Du er visst veldig glad i bruke tungen din. Klager ikke, jeg styrer heller hvor jeg vil ha den. Som mellom puppene det er digg det. 

Tungen fortsetter å leke å jeg presser en ledig hånd mellom bena mine. Vil komme på fingrene dine. Ville kjenne du presser og fyller meg opp så jeg vipper over gang på gang igjen. Blir litt ivrig å får deg til å presse hele inn. Kommer så jeg blir svimmel, hikster litt etter luft før jeg sier; vri! Du vrir å jeg kommer igjen så klart. 

Du smekker den ledige hånden over munnen på meg å min automatiske reaksjon er å stikke ut tungen å slikke. Hører du stønner av det å da er ikke jeg vanskelig å be om å fortsette. Siste orgasmen roer seg å du trekker ut hånden. Jeg kommer av bevegelsen men du vipper meg bare over på siden å skal kose med meg igjen. Stryker med nedover ryggen, lar fingrene føle omtrent hver muskel for seg. De spiller enda da jeg ikke er helt ferdig med den siste. 

Jeg rykker til så jeg havner med ryggen ett stykke unna, kjenner du stryker nedover å forsiktig ta på rumpen min. Du vet den er ganske så perfekt den rumpa di ja? Spør du å jeg rødmer fra topp til tå på ett sekund. 

Vet ikke helt hva jeg skal si, så mumler vel noe om at den er vel ikke så ille nei. 

Du høres bare oppgitt når du sier; Nåh, tror nok du vet den er bra selv ja. 

Kan jo ikke nekte for det, for den er jo ganske så grei. 

Du rekker meg inntil deg igjen å vi snakker om løst å fast. Jeg begynner å le, for ser at oppå skapet mitt så stikker det to spanskrør ut, sier jeg skulle ha ryddet bedre for de skal jo ikke ligge så synlig. Du er fryktelig søt når du sier det er jo ikke lenge siden 17 mai.. Ler vel litt vel mye når jeg sier hva det er. Du reagere mer på hva det er enn at jeg ler av deg, å sier at du ikke liker smerte. Er bare å ta det med ro, for det er min greie noen ganger sier jeg. 

Lover å ikke skade deg med annet enn (ufrivillig) biting. 

Du høres ikke helt overbevist ut men lar meg leke litt med tungen min på overkroppen din. 

Du får meg til å føle meg vel å er utrolig behagelig å være med. 

Å siden du har skrytt av hvor mye du liker å sleike fitte så er det på tide å få seg en tur mellom bena. Tar ikke mange sleikene fra deg før jeg ramler over stupet igjen å blåholder deg mellom bena med hendene i håret ditt. Vil ikke slippe men skjønner du trenger å puste en gang i blant også. 

Du gliser godt der du titter opp mellom bena på meg å legger deg oppå meg, pikken finner veien selv å jeg venter bare på å få ansiktet ditt nærme nok så jeg kan sleike deg ren. 

Men siden du ikke lener deg inn for kyss så må jeg ta tak i deg å vise hva jeg vil. Du smiler når su skjønner hva jeg holder på med, men lar meg gjør meg ferdig. 

Det neste jeg husker er at jeg sitter vel å rir, men plutselig er på vei opp på ansiktet ditt igjen. Rekker vel knapt å bli truffet av tunga før jeg kommer å setter meg hardere ned da det ikke alltid er lett å styre kroppen. Når jeg er ferdig så kommer jeg på at jeg vil jo suge også, men det viser seg at det rekker jeg ikke. 

Men, for å være sikker på at svelging ved en eventuelt senere anledning ikke skal være noe problem så må jeg jo smake på før jeg lar deg slippe fri. 

Helt greit å avrunde med å spise ute om jeg bare hadde husket å vaske hendene mine før vi dro. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *