Trekant eller fistfest?

Vi damene skulle bare en liten tur på bursdag før vi skulle på klubben så jeg kunne gi henne litt skikkelig deng. Hun var sjåfør mens jeg skulle bare ta meg en liten fest. Gikk ikke helt som planlagt, å som vanlig når det er en gjeng damer der som jeg trives med så blir det sjeldent som planlagt. Jeg ville ha pikk, å kom på at jeg har jo en gammel venn som har ønsket seg trekant lenge. De to har møttes alene en gang før, så jeg visste de matchet godt. 

Ba henne spørre han om han ville å han var ikke vanskelig å be så klart. 

Så vi plukket han opp på vei hjem til meg, da hun fortjente å få litt deng å jeg har litt utstyr til å lage fine merker. Hadde en ukes tid før kjøpt en egen ridepisk med hjerte på kun for å lage merker på de deilige puppene hennes. Smertehora tåler en god del å er lydig, så da ble det litt hjerter denne kvelden også. 

Vi kom oss inn å jeg gikk rett på sak med å begynne å kle av henne å kna pupper. Kjente plutselig at kjolen min ble løftet å fikk et rapp over rumpa som kjentes ut som et belte men var en hånd som lagde merker. 

Han forsvant ut av kjøkkenet litt mens jeg fortsetter med henne, han kommer tilbake å jeg tar tak i håret hennes å tvinger henne ned på knær. Tar tak i skjorten hans å drar han bort til henne å ber henne suge! De er ikke vanskelig å be, så jeg stikker på badet en tur å kommer tilbake å ser på at hun suger, han vrir meg til siden, tar tak i kjolen å løfter den opp igjen så jeg vrenger den av meg å stiller meg til så han treffer så heftig med ett slag at fingeravtrykk nesten var synlig i mange timer.  

Plutselig så står vi begge på kne å suger pikk. Bytter på å slikke skaft, pung og det vi treffer av hud. Kjenner en hånd i håret når jeg har tuppen i munnen å han trykker meg nedpå så jeg kjenner pusten stopper, siklet renner og tårene spretter. Fitta rykker til av glede å vil komme. Men det er ei grådig fitte til i rommet som er så dum at hun reiser seg..

Han sier han vil fiste henne, men ham har store hender, så hun er usikker på om det er plass. Jeg sier veldig syrlig at min har plass så det er bare å skreve! 

Hun er lydig som alltid å løfter ene benet så jeg kommer til, gnir hele hånden min på den våte fitta å begynner å jobbe meg inn en finger i gangen. 

Tar ikke lange stunden før jeg kjenner jeg får inn hele å presser meg inn. Vrir knyttneven min å kjenner hun trekker seg sammen mens jeg hører hun klynker å kommer rundt hånden min. 

Mens jeg jobber meg opp til hun nesten kan tåle punch fist så jeg vet det er plass til en hånd til suger jeg det er god for. Må jo ikke glemme han i alt dette digge kvinnemennesket. 

Hun sier jeg er gal å blir nervøs når jeg drar ut neven å bare kjører inn fingre uten tommel, lat den andre hånden gli inn sammen med den så hun har 8 fingre inni mens jeg gnir forsiktig på klitten med tomlene så hun kommer enda en gang. 

Skryter uhemmet av den grådige fitta som rommer mer enn hun tror. 

Reiser meg å blir fort snudd å fingret så jeg kommer så hardt at p-ringen ramler ut. 

Klarer heldigvis å låse knærne så jeg ikke ramler i gulvet. 

Kommer til meg selv mens jeg hiver etter pusten å jager henne inn i sengen så jeg kan fiste mer. Hun legger seg til så jeg kan nyte fitta med hender og munn. Hun er deilig våt å det tar ikke mange sekundene før hun kommer igjen. Kjenner jeg selv blir dyttet opp i sengen så jeg havner oppå henne å kjenner den litt for store hånden jobber seg inn i meg så jeg kommer utlover sengen og henne. Hun er flink å vet jeg liker å bli kvalt så hun tar tak i halsen min å jeg viser hvor trykket skal ligge å jeg kommer flere ganger på rad. 

Han flytter seg å jeg glir ned å fortsetter å jobbe med den kåte fitta under meg. Kjenner hun er nær på å sprute så jobber den frem mens han forsvinner litt igjen. Når han kommer inn igjen er lakenet vått etter henne, så da var der visst min tur til å sprute. 

Den magiske venstrehånden gjør jobben kjapt og effektivt så det blir en dam på gulvet mens jeg hikster etter luft å kommer så bena skjelver og hodet blir bomull. 

Han sier så at det er på tide å fiste henne, så han begynner å jobbe med henne mens jeg ligger oppå å passer på at hun klarer det. Ber henne puste å holder fokuset mens han jobber seg inn i den grådige fitta som faktisk rommer den egentlig litt for store hånden. 

Hun kommer i bølger når han endelig er inne å gisper litt for det blir veldig fult. 

Vi vil trekke pusten litt, men det er en til med som vil bli sugd så han legger seg ned så hun kan stå på alle fire med rumpa ut til min store glede. Nå skal det bli deng! 

Finner frem utstyret å tenker litt mens jeg begynner med å slå kun med hånden. 

Finner den store floggeren som er perfekt for oppvarming eller når en vil kjenne trykket uten å få merker. Starter rolig og litt forsiktig, men får null reaksjon så jeg slår med all kraft jeg har så jeg hører hun stønner med pikken i munnen å rumpa begynner å få farge og varmen i seg. 

Finne frem en  flogger som har hardere lær å slår like hardt, men det tålte hun ikke enda så jeg må jobbe frem mer varme først. Finner spanskrøret å jobber litt opp og ned med det å finner flekker som tåler mer enn andre å kan bruke litt kraft. Paddel med stålstudder på den ene siden gjør at jeg kan leke meg litt i sprekken også. Blir så klart noen sleiv slag innimellom, men det kan skje den beste. Jobber mer med flogger nr to å den tåles bedre nå når varmen er begynt å sette seg. Beundrer evnen til å klare å suge mens jeg slår å finner ut at hun tåler mer på uvante plasser når hun er tøsete å suger samtidig. 

Han ligger bare å nyter å bli sugd, en digg rumpe foran seg å ei naken dame som slår. 

Det er mye latter i rommet, spesielt når jeg drar neglene over rumpa som nå er varm, digg og veldig følsom. Finner flekken å slå på som gjør at fitta reagerer å blir enda kåtere. For hun blir jo kåt av deng. Jeg ler å treffer sprekken med vilje, for der sitter merkene godt lengre enn på resten. Ser en gammel kløpinne i bambus som får jobbe litt også, å den lager masse god lyd når den treffer å svir sånn passelig. Men ikke så mye som silikon paddelen som bare er vond. Men på varm nok rumpe så tåler hun den helt greit. 

Hun får skryt for å ha vært flink å får opp for luft. 

Så er det på tide å fiste begge damene samtidig. Så vi står på kne med hodet ved pikken så vi kan suge litt mens han jobber seg inn. Fordelen med en mann som er tohendt er at det er null stress å gjøre to damer fullstendig ubrukelig samtidig. Jeg hikster etter pusten å slutter ikke å komme å får knapt med meg stønningen rett ved øret mitt. 

Han merker jeg kan sprute igjen, sier hardt til henne; sa jeg du skulle slutte å suge? Mens han drar ut hånden av henne å legger den i svaien på ryggen min å vier ut med noen fingre mens resten jobber så det renner nedover bena mine å senga blir enda våtere. 

Aner ikke når dette skjedde men hun står på kne foran meg å blir fistet så et friere ramler ut. 

Mye latter og komming senere så vil han slikke fitte så hun setter seg på ansiktet hans mens jeg trekker pusten å passer på at vi får i oss litt vann. 

Pikken vil nå ha litt fitte så hun blir dyttet ned så hun kan ri mens han nyter synet av rumpa hennes som nå begynner å vise merkene jeg har lagd. Hun rir litt å ender så opp litt lengre opp så vi begge kan se.  Så jeg legger meg så jeg ser de bedre å han kan leke med fitta. Han får hele hånden inn å jeg får inn to av mine også. 

Hun er sykt dyktig å får all skryt hun virkelig fortjener. For de hendene hans er virkelig ikke små.. 

Jeg ligger på ryggen å slapper av, han plasserer henne foran meg å trenger inn i henne bakfra. Ber henne slikke meg, men det er jeg som skal gjøre sånn så hun får beskjed om fingre meg i stede, kjører hele hånden inn å jeg ber henne vri å jeg kommer så det renner igjen. 

Nå begynner det å bli lite tørr laken igjen. 

Han ber meg reise meg å komme å se på mens han knuller henne. Jeg hjelper til med å holde tak i  rumpa og vier ut å nyter synet av pikken som blir våtere for hvert støt. 

Blir beordret til å legge meg ved siden av henne å får så pikk selv i fitta så vi kommer samtidig igjen.   

Nå begynner damene å bli litt slitne men han vil ha mer.. 

 

Han legger seg ned igjen å hun begynner å suge. Jeg prøver å slappe av litt men blir beordret til å sitte på ansiktet hans. Jeg kommer flere ganger så han kan se hvor mye jeg presser ut og åpnes opp av det. Når jeg ikke klarer fler så klatrer jeg av og trygler han igjen om å komme så vi kan føle vi er ferdige. Over tre timer er lenge å holde på slik. 

Jeg reiser meg å går i dusjen så de får knulle litt i fred. 

Kommer tilbake tidsnok til å se han har vippet henne halvveis over på magen å knuller til han kommer i henne. 

Vi damene puster letter ut å kan endelig si oss fornøyde også. Er ikke lett å være sub å må ha partner som kommer for å føle ferdig. 

2 hendelser på “Trekant eller fistfest?”

  1. det var ei historie ein vart tent av tenner veldig på fisting og store leiketøy hadde vore veldig gøy å vore med på fisting er det eit miljø for det vil eg gjerne få meir innfo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *