Par i hjerter

Så kom dagen vi har håpet på en stund. Vi skal møte et annet par for felles nytelse. 

Du var bortreist den helgen, men de ville møte meg for å se an kjemien. 

Vi endte opp med å prate uanstrengt i over fire timer. De er et flott par som også vil leke å strekke grenser. Jeg må så klart terge deg fordi du er borte, men vi ender med å avtale å møtes allerede neste kveld. 

Du kommer hjem å ser at jeg har rigget opp stua med madrasser, latekslaken på spisebordet og litt tau og pisker. 

Jeg er så nervøs jeg holder på å gå ut av mitt gode skinn. Du knuskoser meg å drar meg med på kjøkkenet så du får spist litt. 

De kommer inn døra å du får hilse på de. Kjemien er helt klart til stede så det å trekke inn på stua å drikke litt kaffe går helt fint. 

Vi stirrer å snakker om løst og fast. Du finner puppene mine å begynner å leke deg. Smekker litt, de synes du er litt hardhendt med meg, men ser jeg nyter det. 

Du har nappet av meg kjolen så jeg gjemmer meg under dyna. Snedig hvor sjenert jeg kan bli, for jeg vet at så fort vi kommer i gang så går det over.

Jeg spør deg forsiktig om du kan hente collaret mitt, du reiser deg å kommer å setter det på meg. Jeg kjenner roen senke seg litt i meg så når du bestemmer deg for å knyte på meg så er det litt lettere å reise seg. Jeg kan jo ikke gi meg over helt så fort, så det er jo klart du må løfte meg etter håret for å få meg til å stå naken foran de andre. 

I det tauet plasseres på kroppen å du strammer så kjenner jeg at jeg bryr meg ikke lengre om at jeg er naken. Samme som når du slår på meg foran andre. 

De vil lære knuten, så du lar meg stå i den mens du viser de den. 

Får dessverre ikke til å ligge på bordet med den på, men jeg skal på bordet. 

Vi damene ligger med hodet mot hverandre så det er lett for meg å lugge henne i det jeg merker hun bygger seg opp til en diger sprut. Å den er diger. Treffer oss alle som regn. 

Jeg blir litt opptatt av det du gjør mellom bena mine, å kjenner det renner litt av meg også, men ikke i nærheten av hennes evner. 

Du fortsetter å tvinge frem mine orgasmer mens jeg må telle høyt for hver enkelt.

Hun tar tak i meg å vi begynner å kline mens mannfolka gjør jobben sin i andre enden. Jeg er redd for å sprenge trommehinner så jeg prøver å ikke rope så mye. 

Litt prestasjonsangst i meg, så jeg bruker litt mer tid enn vanlig.  

Men de kommer ja, å kjennes ikke ut som de skal stoppe med det første heller. 

Aner ikke hvor lenge jeg ligger der, men merker det er noe som skjer. Plutselig er det veldig mange hender på kroppen min. En ny hånd finner veien mellom leppene mine å fingrer frem enda en orgasme. Kjenner du står å holder ene benet mitt mens hun holder mer i håret og tar på puppene mine. 

Kjenner bare hvordan hele meg rister å sliter med å puste. Klarer ikke ligge flatt, så jeg ender opp med å sette meg nesten helt opp å brøle ut den 9. orgasmen for kontrollen blitt litt borte. 

Det er vått på omtrent hele stua, så det må tørkes opp en del mens vi damene trekker pusten.  

Vi legger oss på madrassene å begynner å tafse igjen. Det andre paret er fort i gang igjen, hun mellom bena hans, du spør om å få slikke henne å legger deg under henne mens jeg suger deg. 

Det blir fort vått ansiktet ditt men det stopper deg ikke. Jeg kjenner en hånd på rumpa som smekker forsiktig å knar litt hardere. 

Fingrene hans finner veien inn i meg å jeg kommer igjen. Som vanlig når jeg kommer så blir jeg litt ubrukelig, så sugingen blir så som så. Men jeg prøver. Bruker hånden i stede å hører golyder så jeg kommer igjen av komboen fingrer i fitta å at du stønner. 

Men nå klarer jeg ikke vente lengre på å kjenne deg fylle meg. Så jeg setter meg på deg å rekker ikke å komme lengre ned enn akkurat over hodet før første orgasmen tar meg. Følelsen av pikken din i meg er magisk, så det tar ikke lange stunden før det høres ut som flip flopper i regnet mens jeg rir. Nå er jeg på vant grunn å kjenner hjerneskaden begynner å vise sitt stygge ansikt på meg. 

Jeg kommer gang på gang på gang å klarer knapt å få med meg at han spør om jeg vil ha to. Klarer å hilste frem et ja, så kjenner jeg en pikk mot rumpa. Den går inn å jeg kjenner det bygger seg opp igjen. Rekker å komme et par ganger før jeg kommer så hardt at jeg dytter ut begge å jeg må ha meg to sekunder pause. 

Du stryker og kysser på meg å jeg kjenner jeg vil ha enda mer. Gnir meg på deg så jeg får lurt den inn igjen å jeg begynner å komme igjen. Får med meg en kommentar om at jeg kommer enda å men vil ikke stoppe. 

Hvordan jeg ender på magen aner jeg ikke, men nå ligger jeg der å hiver etter pusten mens du kjører på mens du sitter på lårene mine. De andre holder også på, så det er mye lyd i rommet. Plutselig sklir du på vei inn å kjører pikken din helt inn til rota i rumpa på meg å jeg sier fra, men du synes det passet seg, så da fortsetter du bare. Jeg kommer enda en gang, å nå trenger jeg pause. 

Du er på langt nær klar for pause så du stiller deg på kne bak henne mens hun rir, får inn pikken mens jeg ligger der å bare hiver etter pusten så får jeg se at dere jobber henne hardt å hun vil ha pause. Noe hun så klart ikke får, for dere bare kjører på til hun kommer så hardt hun presser dere begge ut å hikster. 

Hun blir fylt opp enda en gang med strenge beskjed om å fortsette, hun skal klare mer. 

Å det gjør hun. Flink som hun er på å lyde. 

Tid for litt pusting igjen, så alle flytter litt rundt på seg å jeg blir spurt om å prøve å ta imot noen slag fra han. Det går fint for han er forsiktig men synes ikke det er like gøy å gi meg smerte som du synes. Hun står rett ved å du setter deg på gulvet å slikker henne til endra en orgasme så vi alle hører det plasker i gulvet.  Jeg står lent på bordet med hodet hans mellom bena samtidig. Jeg orker ikke stå lengre så jeg ber om å få legge meg ned. Han spør om å få teste hvordan det er å fiste. Litt glidemiddel blir brukt for å hindre revning. Jeg legger meg til å han begynner å jobbe seg inn. Det er ikke så mye press som skal til for at han får inn hele hånden, den er ikke like stor som din. 

Han er lydig å gjør akkurat som jeg ber om, vrir på den så jeg kommer. Det skal ikke mange mm med bevegelse før jeg er i gang igjen som orgasmetroll. Dere andre sitter å ser på å kommenterer mens jeg må bare fortsette å komme. 

Jeg begynner å bli rimelig hoven og veldig trang så jeg ber om pause. Du ligger på ryggen så jeg kryper opp mellom bena dine å begynner å slikke og suge til tårer og sikkel renner å du lager lydene som tenner meg enda mer. Siden jeg står med rumpa i været så får jeg en dildo ført inn av henne, mange hender på rumpa på en gang å jeg kommer enda en gang. 

Pikken hans kjøres inn å jeg kjenner hun jobber seg inn under meg for å bruke tungen på meg samtidig. 

Til min store overraskelse så går det helt fint, å jeg kommer enda flere ganger. 

Hun flytter seg så hun ser mannfolka jobbe med meg men jeg får lyst å fiste henne. 

Flytter meg opp for å få en nuss, så setter jeg meg mellom bena hennes å gjør meg klar med litt glid. Viktig i starten for å minske faren for skader. Jeg jobber med forsiktig inn mens mannfolka sitter på hver sin side å ser på. Da jeg hadde alle fem klar i åpningen ber jeg henne presse litt imot selv for å minske trykket å lettere få hånden min inn. Det går bra å jeg ser gleden i ansiktet hennes av å ha klart det. Jeg prøver meg litt frem på hva som er best for henne, for ikke alle liker det samme. Hun kan være stolt av å klare det selv om jeg har en liten hånd, for det er en meget spesiell følelse og opplevelse å bli fylt opp slik.  

Da jeg er ferdig så vil han ha henne i enda en sprutorgasme, hun sier hun ikke klarer det men det tar under 6 sekunder før spurten står. 

Nå begynner jeg å bli sliten etter så mange timer med lek at jeg sier jeg må ha mat. 

Vi runder av en fantastisk playdate å er veldig enig i at det ikke er siste gangen vi møtes. 

4 hendelser på “Par i hjerter”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *