En helt vanlig fredag

Jeg kommer på besøk å forventer vel ikke så mye. Veldig usikker på om du vil, men prøver å la deg styre showet. Jeg ligger å slapper av på sofaen når du plutselig reiser deg å sier; en røyk først.
Lurer litt på hva du mener, men blir med ut. Jeg må som alltid på do, så når vi er ferdige så går jeg rett dit. Jeg har i løpet av tiden hos deg skrelt av meg unødvendige klær for å prøve å lære meg å være naken uten å skjemmes over kroppen min. Så jeg har kun en kjole på som dekker meg. I det jeg kommer inn på stua igjen å rekker akkurat å se at du har lagt er håndkle på gulvet i det jeg hører deg si; legg deg på ryggen over sofakanten. Jeg skvetter å begynner å le en halvnervøs latter samtidig som jeg stiller meg foran deg. Rygger litt å sier synes du kan ta på meg… Du tar tak i lårene mine, løfter kjolen litt å brummer mørkt bake meg; det er det jeg skal nå!
Du løfter kjolen mer, tar tak i rumpeballene å trekker de fra hverandre samtidig som du dytter meg forsiktig fremover mot sofaen.
Jeg trekker kjolen over hodet, legger meg på ryggen så rumpen henger utenfor kanten så jeg må løfte bena så du kommer til. Det skal ikke så mye til for deg å tenne meg, så når du tar venstre hånd å begynner å stryke på fitta mi så kjenner du jeg allerede er så våt at det ikke kommer til å bli noe problem å få inn hånden. Jeg ligger så høyre kne nesten rører haken min mens venstre ben har rotet seg litt borti kroppen din. Du begynner å gni saftene mine utover med og din egen hånd så det blir lettere å komme inn med hele. Du vet jeg bekker lett om du ikke holder meg fast så når jeg kjenner du tar tak i benet mitt å begynner å presse deg inn så må jeg slappe av så jeg ikke blir skadet. Du jobber deg inn, flytter andre hånden til magen min å begynner å presse. Du vil jeg skal sprute. Det er så sykt digg å kjenne hvordan du fyller meg opp å i det samme kjenner jeg at jeg kommer. Hardt. Så du sliter med å flytte på hånden din inn og ut. Hører så vidt deg mumle; godt å komme? mens orgasmen rir meg. Klarer å hikste ut er svar før hjernen min bare kobler ut å kroppen tar helt over. Er ikke klar over hvor mye lyd jeg lager før du sier; Hold kjeft! Jeg ender da så klart opp med å gripe etter deg for å ha noe å holde i. Gnir på den harde pikken på utsiden av buksen. ( har enda ikke skjønt hvorfor du noen ganger ikke kler av deg når jeg er naken og sårbar)
Jeg får endelig flyttet venstre ben så det også ligger opp mot haken. Trykket av bena mot magen gjør at det er lettere å sprute, så jeg gjør det med vilje. Første spruten kommer fort å jeg prøver å dra av deg buksen å komme til pikken din som jeg mener å trenger oppmerksomhet.
Jeg kommer ikke langt i bevegelsen før du veldig bastant sier; hvem har gitt deg lov til det?
Jeg slipper taket i buksen å kjenner du kjører på hardere inni meg mens jeg rødmer, snur meg bort å klarer å stotre frem et knapt hørbart; ingen…
Mhm hører jeg før jeg kjenner at nå kommer jeg enda en gang. Å presset er stort så det kjenner det plasker oppover lårene, nedover rumpa å i det du trekker hånden fort ut så hører jeg det plasker i gulvet. Jeg merker latteren bobler i det jeg tenker rimelig sarkastisk; mye vits med håndkle på gulvet..
Hele kroppen rister å jeg hiver etter pusten. Du hjelper meg opp så jeg kan snu meg så du kan kjøre pikken i halsen på meg. Jeg er ikke vanskelig å be da den passer perfekt.
Elsker å høre deg stønne når du kjører den inn, når jeg lar tungen min leke med tuppen eller når jeg melker den med hånd og munn samtidig. I det du kjører den hardt inn å knuller munnen min så kjenner jeg at jeg kommer enda en gang. Å det uten at du rører fitta. Du holder tak i hodet mitt og en pupp men du jobber deg ned i halsen til pungen dekker nesen min å jeg ikke får puste.
Jeg står nesten i bro i sofaen mens jeg kommer. Så du slipper hodet mitt å tar tak i hele venusberget å klemmer det sammen så det rykker i hele meg. Du lar en finger gli mellom leppene så du legger akkurat rett trykk på klitten min. Jeg hikster å prøver å sluke deg det jeg kan. Sniker meg til å se på den sexy kroppen mens jeg ligger under deg. Nyter synet men merker du blir utålmodig så jeg fortsetter å suge. Du slipper taket på fitta, tar tak under hodet på meg å legger den andre hånden på halsen min. Jeg klarer ikke tenke så det er bare for deg å kjøre på. Når det renner sikkel av meg så trekker du deg ut, runker over ansiktet mitt så jeg kjenner det drypper av deg. Du sprøe om jeg er klar, jeg gaper å du kjører den så langt ned at jeg sliter med å svelge unna sæden som jeg kjenner fyller halsen….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *