Kjært barn har mange navn.

Club4, klubben, Afrodisia, alle navn på klubben i mitt hjerte.

Ja det har blitt den nye fritidsklubben min, dit jeg søker når jeg kan, dit jeg drar for å slappe av og møte nye mennesker. Som en følge av dette, siden jeg er litt aktiv på club4.no, så får jeg veldig mange spørsmål om klubben. Det er trivelig at nye viser interesse for plassen. Men av respekt til alles privatliv så har vi taushetsplikt om hvem som er der.

At jeg ikke legger skjul på min deltagelse er én ting, men jeg har null interesse av å dele hvem andre som går der. Vi er i alle aldre, høyder, bredde, dybder og lengder. Mangfoldet er stort, noe som gir en god og trygg atmosfære for alle. Det varierer for hver gang hvem som er der, eneste måten du kan være sikker på hvem er om du avtaler å møte noen der.

Så, da er mitt forslag til alle som lurer; hva med å komme en lørdag å heller bruke tiden på å bli kjent med fantastiske nye mennesker enn å sitte å lure? Ta med en venn om du er nervøs, vi vet alle at det snakkes om i vennegjengene. Par og single er alle velkommen.  For jo flere som kommer jo mer øker sjansene for at det blir et enda bedre miljø.

Vi er ute etter at alle skal kunne møtes å utforske seg selv i trygge omgivelser. Gjensidig respekt og vanlig høflighet er noe vi forventer av alle. Alle har alltid lov å si nei eller stop om det er noe som ikke føles riktig. Dette er en plass alle skal få være den en er.

Jeg (og sikkert resten) håper på mange nye fjes i tiden fremover.

ps. har du spesiell interesse for BDSM så kommer det en egen kveld for dette allerede den 3. februar. Mer info om dette finner du på club4.no

 

 

Yourname

2 hendelser på “Kjært barn har mange navn.”

    1. Hei, dette er på Club4 sine lokaler i Trondheim.
      Det er mulig med overnatting på klubben om du vil komme en lørdag å hilse på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *